Ce intentioneaza primaria sa faca in Sectorul 4 pentru fluidizarea traficului

restrictionat

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, explica, intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi24, cum intentioneaza sa rezolve problemele traficului rutier din sector, dar si unde vor fi amplasate noile parcari promise de mai mult timp.

Edilul spune ca in primul si in primul rand este nevoie de largirea actualelor artere de circulatie, pentru ca altfel „riscam sa ne sufocam”. Pe langa aceste planuri, la modul concret putem vorbi despre construirea a 13 parcari, proiecte care au si fost aprobate de catre Consiliul Local Sector 4 la sfarsitul lunii martie. Dintre aceste parcari, cele mai importante par a fi cele ce vor fi amplasate langa statiile principale de metrou din sector. Asta, in speranta ca multi soferi isi vor lasa masinile parcate aici si vor opta pentru metrou ca sa ajunga la serviciu sau unde au nevoie.

Astfel, o parcare de 300 de locuri va fi construita la statia de metrou IMGB, o alta de 500 de locuri la statia Constantin Brancoveanu si una, cu o capacitate mai mare, la statia de metrou Piata Sudului.

Sursa: Digi24.ro

1 Comment

  1. Andrei

    mai 29, 2017 at 7:20 pm

    Adica sa taie si mai mult din trotuare, sa desfiinteze sinmai mult spațiu verde. Pana la urma tot ne vom sufoca, trebuie gândite piste de biciclete sau altele ternative.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 12 =