Important! Mai trebuie reinnoite contractele de parcare rezidentiala si in acest an? Ce spune primaria

parcare rezidentiala

Primaria Sectorului 4 stabilea, anul trecut, ca locuitorii din sectorul 4 care au locuri de parcare rezidentiala inchiriate de la administratia locala trebuie sa isi reinnoiasca documentele. Decizia primariei era legata de o actiune de inventariere a locurilor de parcare disponibile in sector, dupa cum ni se explica in acel moment. Evident, au fost o serie de nemultumiri legate de hotararea primariei. Din fericire, exista vesti bune, in conditiile in care actiunea nu va mai fi repetata si in acest.

Potrivit unor explicatii oferite de catre reprezentantii primariei de sector jurnalistilor de la B365.ro, „Reinnoirea contractelor/ acordurilor pentru locurile de parcare nu are loc anual, cu exceptia situațiilor legale care sa determine reinnoirea contractului de parcare de resedinta, cum ar fi schimbarea datelor de identificare ale mijlocului de transport„.

Cat costa parcarea in sectorul 4?

Conform aceleiasi surse, tarifele practicate de catre administratiile locale din Bucuresti sunt stabilite anual de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti. In sectorul 4 al Capitalei, taxa anuala pentru folosirea locurilor publice cu parcare de resedinta este stabilita pe zone, dupa cum urmeaza:

 • zona A – 76,65 lei;
 •  zona B – 58,40 lei;
 • zona C – 47,45 lei;
 •  zona D – 36,50 lei.

Cititi in continuare pe acest subiect pe B365.ro

CITESTE SI: Cate masini abandonate sunt in Sectorul 4 si cate a ridicat primaria pana acum

3 Comments

 1. Taxa parcare modica

  ianuarie 12, 2018 at 2:00 pm

  Mi mi se pare foarte mica aceasta taxa de parcare in comparatie cu chiriile pe mp in Bucuesti!Si cu taxa de gunoi din sector 4 !:)

  • Tudor

   ianuarie 12, 2018 at 2:51 pm

   Terenurile pe care primăriile le păstoresc de fapt aparțin locatarilor din blocurile in care locuiesc. Taxa este o aberație. Primăriile s-au făcut proprietari pe terenurile locatarilor de fapt. Prin urmare taxele ar anulate….

  • doru

   ianuarie 16, 2018 at 6:43 am

   Nu cumva vi se par prea mari celelalte taxe si v-ati exprimat….. vice-versa?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − three =