Primim de la Cititori: Lucrari incepute si abandonate in Berceni

Berceni

Continuam astazi rubrica Primim de la Cititori cu cateva randuri primite de la H. Z., care ne spune ca lucrarile de pe „strada Berceni au fost incepute si abandonate”, astazi  (luni 18 septmebrie), nefiind prezent pe santier nici macar un singur muncitor.

Va trimit cateva poze facute in aceasta dimineata (18 septembrie 2017 -n.r.) cu privire la seria de lucrari incepute si abandonate pe strada Berceni.  Saptamana trecuta, o echipa de muncitori a lucrat acolo, a scos bordurile, a decopertat si a lasat totul vraiste ca dupa bombardament. Azi nu mai era niciun muncitor sau utilaj prin zona. Totul este prafuit si arata oribil. Este vorba de o lucrare inutila specifica de parandarat politic!! „, ne scrie cititorul nostru H.Z.

Macar sa vina si sa termine cat mai repede mizeria inceputa! Este inadmisibil sa mai acceptam atat bataia asta de joc pe bani publici si pe nervii nostri!„, conchide cititorul.

Nu stim daca cei de la primaria de sector sau de la primaria Capitalei sau de oriunde ar fi cei responsabili cu lucrarile vor vedea acest mesaj al cititorului nostru si vor face ceva pentru rezolvarea situatiei. Sperama insa ca se va intampla asa, pentru ca in sectorul 4 sunt de deja mai multe santiere deschise (nici macar nu are rost sa le mai enumeram) simultan.

Intelegem ca disconfortul este necesar pentru terminarea lucrarilor, nu pentru transformarea acestora in adevarate situri arheologice, ca in cazul Pasajului de la Piata Sudului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − twenty =