Atentie pe cine primiti in casa! O batrana din sectorul 4, jefuita prin “metoda imprietenirii”

Sectorul 4

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au pus in aplicare un mandat de perchezitie, in Capitala, intr-un dosar privind savarsirea unei infractiuni de furt dintr-o locuinta, din sectorul 4. Ancheta a fost declansata de o plangere penala in care o femeie de 81 de ani reclama faptul ca la data de 15 octombrie a.c., in intervalul orar 17.30-18.30, persoane necunoscute, pe care le-a primit in locuinta, i-au sustras din apartament mai multe bunuri si o suma de bani.

Politistii din cadrul Sectiei 15 Politie au demarat cercetarile, identificand o femeie si un barbat, banuiti de comiterea faptei. In cursul zilei de miercuri, 7 noiembrie a.c., a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie, in Bucuresti, la domiciliu fiind depistat doar barbatul. Ulterior, la o alta adresa din sectorul 4, a fost depistata si femeia, cei doi cei fiind condusi la audieri.

In urma probatoriului administrat, s-a retinut ca in data de 15 octombrie a.c., femeia, sub pretextul ca este asistenta medicala, ar fi patruns in locuinta persoanei vatamate si, profitand de neatentia acesteia, ar fi sustras un telefon mobil, o tableta si suma de 10.000 de lei. De asemenea, in urma cercetarilor, s-a stabilit ca femeia ar fi fost ajutata de un barbat la comiterea faptei.

Telefonul mobil pe care banuita l-ar fi sustras a fost gasit asupra ei, in urma efectuarii controlului corporal, la momentul perchezitiei domiciliare.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu femeia in stare de retinere, barbatul fiind cercetat in stare de libertate.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − one =