Utile: Unde puteti face sesizari pentru deratizare

deratizare

Primaria Capitalei anunta ca bucurestenii pot face sesizari legate de deratizare la un numar special de telefon.

“Compania Municipala Eco Igienizare a pus la dispozitie un numar de telefon, in cadrul Dispeceratului CMEIB S.A. – 0371.168.817, la care cetatenii pot face sesizari si reclamatii legate de aparitia unor focare de infestare in Capitala”, si pot solicita interventii pentru deratizare, potrivit unui comunicat de presa.

In acelasi timp, PMB anunta ca, din iulie si pana in prezent, lucratorii Companiei Municipale Eco Igienizare au intervenit in toate cele aproximativ 80 de parcuri, administrate de ALPAB sau de primariile de sector, precum si in 40 de piete agroalimentare din toate cele 6 sectoare ale Capitalei.

In perioada urmatoare, specifica sezonului rece, activitatile de deratizare se vor desfasura in subsolurile imobilelor cu spatii destinate locuintelor de tip condominium –asociatii de locatari/proprietari, camine de elevi, locuinte sociale etc..

Lucratorii Companiei Municipale Eco Igienizare vor interveni in perimetrul asociatiilor de proprietari, unde vor desfasura actiuni de deratizare in subsoluri si pe spatiile verzi adiacente blocurilor, se arata in comunicatul PMB.

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen + five =