Primaria Sectorului 4 si-a facut aplicatie mobila de sesizari

Primaria Sectorului 4

Primaria Sectorului 4 anunta lansarea unei aplicatii de smartphone prin intermediul careia cetatenii pot face sesizari legate de diferite probleme.

Aplicatia mobila se numeste chiar “Primaria Sectorului 4”, poate fi descarcata gratuit (pentru Android si iOS) si cuprinde cateva categorii de sesizari principale, precum semnalarea unei gropi, a unei masini abandonate, gunoi neridicat, mobilier stradal vandalizat, reabilitare termica si parcuri, si o categorie care se numeste “alta sesizare”, unde locuitorii pot semnala orice alte probleme.

”Aplicația mobila creata pentru a facilita comunicarea dintre cetateni si Primaria Sectorului 4 si pentru a diminua numarul petițiilor scrise si drumurilor catre ghiseele autoritatii locale este cat se poate de accesibila, atat pentru utilizatorii de telefoane mobile experimentati, cat si pentru persoanele mai putin inclinate catre tehnologie. S-a lucrat cateva luni la implementarea ei, iar rezultatele sunt cele asteptate”, spune primarul sectorului 4, Daniel Baluta.

Cum functioneaza aplicatia Primaria Sectorului 4

”Pentru a semnala efectiv problema, utilizatorii trebuie sa fotografieze, spre exemplu, groapa pe care vor sa o semnaleze si sa permita aplicatiei sa o asocieze, prin GPS, cu locul in care se afla persoana reclamanta. Acest lucru ne permite sa localizam exact problema, pentru a o rezolva cat mai rapid. Din acest moment, tot ce trebuie facut este sa trimita sesizarea”, spune Directorul Adjunct al Directiei Relatii Publice, Nelyana Gales.

Potrivit acesteia, pentru persoanele care, din diferite motive, nu pot beneficia de aceasta aplicatie functioneaza, 24 de ore din 24, un Birou Call Center apelabil la numarul unic 012/9441, prin intermediul caruia pot fi furnizate informatii din toate domeniile specifice administratiei publice locale (D.G.A.S.P.C.S4, Politie Locala S4, A.D.P 4, Aparatul de specialitate al Primarului Sectorului 4, Directia de Mobilitate Urbana Sector 4, Directia de Administrare a Unitatilor de Invatamant Sector 4 etc.).

2 Comments

 1. Florin

  iulie 23, 2018 at 5:14 am

  Un link către aplicație pt a o descărca se poate?

 2. Civic

  august 24, 2018 at 2:33 am

  Salutare,

  Biroul Call Center amintit în articol

  -NU funcționeaza 24 de ore din 24, ci L-J: 9:00-17:30 // V: 9:00-15:00

  -NU are numarul unic 012/9441 ci 021/9441

  Sunteți ceva… de speriat…nici informația (pt. ajutor) nu o furnizați corect… Nu vrem să vă dăm în cap, vrem doar ca S4 să „funcționeze” !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 2 =