Barbat domiciliat in sectorul 4, retinut de politisti, dupa comiterea mai multor infractiuni

flagrant

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au pus in aplicare, miercuri 5 februarie, un mandat de perchezitie domiciliara, la o adresa din sectorul 4 al Capitalei si un mandat de aducere, emis pe numele unui barbat de 37 de ani, banuit ar fi comis mai multe infractiuni printre care sustragerea mai multe portofele si folosirea cardurile persoanelor vatamate pentru a efectua tranzactii.

Potrivit unui comunicat de presa al DGPMB, cercetarile au inceput dupa ce o femeie a reclamat faptul ca la data 29 noiembrie 2019,  in jurul orei 12.00, o persoana necunoscuta a patruns la locul ei de munca, iar din camera de depozitare a bunurilor angajatilor a sustras un portofel, apoi a efectuat mai multe tranzactii folosind cardul persoanei vatamate, prejudiciul fiind de peste 1.000 de lei.

“In urma cercetarilor efectuate de politisti ai Sectiei 1,  a fost identificat un barbat, de 37 de ani, banuit de comiterea faptei, iar ieri a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara la o adresa din sectorul 4,  cel in cauza  fiind depistat si condus la sediul subunitatii de politie pentru audieri.

De asemenea,  au fost ridicate de la locatia perchezitionata  mai multe bunuri care ar fi putut fi folosite la comiterea faptei, precum si suma de 1.000  de lei.”, se arata in comunicat.

Conform politistilor, barbatul ar fi comis si alte infractiuni

Astfel, la data de 17 septembrie 2019, in jurul orei ora 18.30,  in timp ce se afla intr-un  magazin din sectorul 1, ar fi sustras din geanta unei femei, un portofel ce continea documente personale si suma de 500 de lei, apoi, in aceeasi zi a folosit cardul bancar  al persoanei vatamate incercand sa cumpere mai multe produse. De asemenea,  vineri,  29 noiembrie 2019, in jurul orei 12.00, individul ar fi sustras, dintr-un birou,  portofelul cu bani si documente personale al unei femei,  iar ulterior a folosit cardul bancar efectuand aproximativ 10 operatiuni de plata. Nu in ultimul rand, la data de 19 decembrie 2019,  in timp ce se afla intr-un tren,  ar fi sustras din portofelul unui barbat, o suma de bani si doua carduri bancare, dupa care, folosind cardurile persoanei vatamate ar fi efectuat 19 tranzactii.

DGPMB precizeaza ca cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos si accesul ilegal la un sistem informatic, cu cel in cauza in stare de arest preventiv.

SURSA

CITESTE SI: Atentie pe cine primiti in casa! O batrana din sectorul 4, jefuita prin “metoda imprietenirii”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 11 =