INFORMATII UTILE! Primăria Sectorului 4 anunță restricții de circulație în zona de sud a Capitalei

restricții

Primaria Sectorului 4 anunță restricții de circulație în zona de sud a Capitalei (zona șantierului pentru construcția pasajului rutier Europa Unită).

Urmare a lucrărilor de cofrare a zidului de sprijin pentru rampa pasajului Europa Unită, din zona Metalurgiei, în perioada următoare, traficul se va desfășura în condiții speciale, cu anumite restricții.

Astfel, începând de sâmbătă 14 mai a.c., timp de o săptămână, circulația rutieră la intersecția bulevardului Alexandru Obregia cu strada Turnu Măgurele, pe sensul de mers către Șoseaua Giurgiului, se va desfășura pe o singură bandă, corespunzător marcată.

Primăria recomandă șoferilor să ocolească zona în perioada menționată sau să circule cu atenție sporită.

Europa Unită, noul pasaj rutier suprateran pe care Primăria Sectorului 4 îl construiește la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, va avea o lungime de peste 650 de metri, două benzi de circulație pe fiecare sens și va fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul Bucureștiului. Potrivit comunicatului de presa al primăriei de sector, lucrările vor dura 18 luni.

SURSĂ

CITESTE ȘI: Cum va arata noul pasaj de la intersectia Metalurgiei cu Turnu Magurele? Primaria a dat publicitatii primele simulari grafice

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − two =