Nicușor Dan explică motivul plecării din PMB a City Managerului Diana Punga: „te lupți cu toți cretinii”

Diana Punga

Diana Punga, City Manager al Capitalei în primul mandat de Primar General al Capitalei, considerată unul dintre profesioniștii adevărați din administrația locală și, în același timp, mâna dreaptă a lui Nicușor Dan, și-a dat demisia din funcție zilele trecute, lăsând multe semne de întrebare legate de decizie. Ieri, însă, Nicușor Dan a explicat, pe Facebook, motivele plecării Dianei Punga, într-una dintre cele mai dure postări publicate vreodată de primar pe pagina sa de socializare. Indirect, Nicușor Dan i-a „complimentat” pe Prefectul Capitalei, anumiți inspectori dar și directori din PMB cu apelativul… „cretini”.

„Lucrez cu Diana Punga din 2015 și de atunci au fost: mai multe campanii, înființare USB, înființare USR și mai ales intrarea într-o administrație locală ruptă de multe realități. Este o persoană extrem de structurată, care muncește 12 ore pe zi și în weekend, și care rezolvă orice fel de problemă.”, și-a început edilul postarea.

De ce a decis Diana Punga să renunțe șa poziția din Primărie?

„Pentru că viața în administrația publică este frustrantă și consumatoare de energii. Îți pun bețe în roate Prefectul, Inspectoratul, directori pe care nu-i poți da afară etc. Și în loc să construiești te lupți cu toți cretinii pe care în viața privată, normală, îi ignori fără mari eforturi.”

Primarul mai susține și că nu a încercat să o convingă pe Diana Punga să se răzgândească, deși este o mare pierdere pentru echipă, și că îi respectă decizia.

„Îi mulțumesc pentru tot și sunt convins că ne vom regăsi în proiecte comune.”, încheie mesajul Nicușor Dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + 12 =