FOTO: Cum arată în interior Patinoarul Berceni Arena!

Patinoarul Berceni Arena

Patinoarul Berceni Arena este aproape gata, iar inaugurarea va fi făcută odată cu confruntarea la hochei în Supercupa României dintre echipele CSM Corona Brașov și finalista Cupei, ACSH Gheorgheni.

Astfel, singurul patinoar competițional din București și, totodată, singura astfel de facilitate sportivă ridicată în Capitală în ultimii 70 de ani va fi gazda primului meci de hochei disputat în București, după o pauză de mai bine de 12 ani.

Patinoarul Berceni-Arena este găzduit într-o clădire nou-nouță, ridicată de la zero, cu două niveluri, parter și un etaj, ce va avea în jurul său aproximativ 3.000 de metri pătrați de spații verzi. În interiorul clădirii, sunt amenajate spații de servire în foaier, la parter, dar și la etaj, precum și alte încăperi dedicate serviciilor de garderobă, birourilor, vestiarelor, instalațiilor de gheață, sălii metodice, cabinelor VIP și cabinelor pentru presă.

Una din cele mai surprinzătoare caracteristici ale acestei structuri, ridicate de la zero, va fi dată de diferența temperaturii resimțită la nivelul gheții, comparativ cu cea din tribune. Astfel, în timp ce pe patinoar se va menține o temperatură de aproximativ 5-6 grade, spectatorii din tribune se vor bucura de temperaturi ceva mai blânde, în jurul a 15 grade, similare cu cele de primăvară.

Iată cum arată în interior Patinoarul Berceni Arena:

Patinoarul Berceni Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − nine =