Patinoarul Berceni Arena, omologat de Federația Română de Hochei pe Gheață

Berceni Arena

Mai sunt doar câteva zile până la inaugurarea oficială a Berceni Arena, primul patinoar construit în București după 1989. Acum se fac ultimele amenajări exterioare, iar cea mai recentă veste este legată de omologarea complexului competițional de către Federația Română de Hochei pe Gheață.

Berceni Arena, singurul patinoar competițional din București și, totodată, singura astfel de facilitate sportivă ridicată în Capitală în ultimii 70 de ani va fi gazda primului meci de hochei disputat în București, după o pauză de mai bine de 12 ani. Este vorba de Supercupa României – 2024, la hochei pe gheață, care se va juca pe 31 august a.c., adică sâmbăta viitoare, între CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni.

Până atunci se pun la punct ultimele detalii, conform declarațiilor primarului sectorului 4, Daniel Băluță, și se finalizează și formalitățile legate de omologarea patinoarului.

„Gata! Suntem pregătiți, și formal, să deschidem sezonul 2024-2025 la hochei! Patinoarul Berceni Arena a primit, astăzi, decizia de omologare din partea comisiei de specialitate din cadrul Federației Române de Hochei pe Gheață și este avizat să găzduiască partide oficiale de hochei.”, anunță, într-o postare pe Facebook, edilul de la sectorul 4.

Ce mai aflăm de la primar este că în aceste zile se finalizează și amenajarea curții exterioare a patinoarului Berceni Arena:

„Colegii noștri de la Totul Verde sunt în fiecare zi la lucru și trag tare pentru ca, pe 31 august, în ziua Supercupei României la hochei, dintre Corona Brașov și ACSH Gheorghieni, totul să fie la superlativ!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 4 =