Primaria Capitalei anunta o noua campanie de deratizare in perioada 04 – 31 octombrie 2021

deratizare

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Eco Igienizare, va aplica, in perioada 04 – 31 octombrie 2021, al cincilea tratament de deratizare pe toate spatiile verzi si terenurile aflate in proprietatea institutiilor locale, precum si pe terenurile aferente depourilor STB, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitatii.

In aceeasi perioada, angajatii companiei vor aplica si al doilea tratament de deratizare in spatiile interioare ale cladirilor care apartin institutiilor publice si entitatilor subordonate Primariei Municipiului Bucuresti, in subsoluri si in spatiile tehnice, de productie si supraterane ale acestora.

Totodata, operatorii CMEIB S.A. continua activitatile de deratizare, care se desfasoara conform calendarului stabilit, in toate subsolurile blocurilor de locuinte de pe teritoriul Municipiului Bucuresti.

Pentru tratamentele de deratizare pe spatiile exterioare se foloseste substanta RACUMIN PASTE, care este amplasata in statii de intoxicare din PVC, iar pentru tratamentele din spatiile interioare, subsoluri si retele de termoficare se foloseste substanta AGRORAT VAX BLOCKS, anunta primaria.

Compania Municipala Eco Igienizare Bucuresti poate fi contactata la numarul de Dispecerat 24/24 – 0752.041.898 si pe adresa de mail: sesizari@cmeib.ro pentru sesizari si reclamatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + eight =