Unde pot fi sesizate problemele de iluminat public din Bucuresti

iluminat public

Cititorii Sectorul4LIVE ne-au bombardat, pur si simplu, cu mesaje legate de deficiente de iluminat public in diverse zone din sectorul 4.

Iata, insa, o veste buna: Problemele de iluminat public pot fi sesizate, incepand din aceasta saptamana, la un numar special, dar si prin e-mail.

Incepand de marti, 23 iulie, serviciul de iluminat public a trecut in grija Companiei Municipale iluminat Public Bucuresti.

Astfel, cetatenii care constata o problema in reteaua de iluminat public o pot semnala accesand site-ul oficial al Companiei Municipale Iluminat Public Bucuresti www.cmipb.ro, la sectiunea Contact. De asemenea, reclamatiile pot fi trimise si prin e-mail la adresa sesizari@cmipb.ro, dar se pot face si prin apelarea dispeceratului CMIPB la numarul de telefon: 0374 810 999, dupa cum scrie B365.ro.

1 Comment

  1. Nicoleta Epure

    noiembrie 5, 2019 at 7:29 pm

    Buna seara. Locuiesc pe strada Costache Aristia la nr.14, sector 1 Bucuresti,si in seara aceasta am fost imbrancita si am fost atacata pe strada fiind f intuneric. Atacatorul nu a reusit sa imi smulga geanta pentru ca din intamplare am prins.o bine si am tipat. Va rog sa inlocuiti becul de pe Strada Costache Aristia de la Nr.14, pentru ca pe aceasta strada se aduna multi tigani si suntem in pericol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 2 =