RATB modifica traseul tramvaiului 1 si autobuzului 323!

In zilele de 16 aprilie si 17 aprilie 2016, Reagia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) anunta ca tramvaiul 1 va circula pe un traseu modificat din cauza lucrarilor ce se vor efectua pe Cal. Serban Voda pentru inlocuirea sinei.

Va fi afectat tronsonul cuprins intre Sos. Viilor si Bd. Gheorghe Sincai. In consecinta, tramvaiul 1 va circula in ambele sensuri pe un traseu modificat, astfel:

  • de la cap de linie Sura Mare, pe Sos. Viilor, Str. Dr. Istrate, Bd. Marasesti, Pasajul Marasesti, Bd. Octavian Goga, apoi traseul actual.

Autobuzul 323 isi va prelungi traseul, pentru a asigura capacitatea de transport pe tronsononul Cal. Serban Voda, Bd. Gheorghe Sincai si Str. Nerva Traian. Traseul liniei 323 va fi urmatorul:

  • de la Timpuri Noi pe Nerva Traian, Str. Traian, Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga cu intoarcere la Bd. Octavian Goga, pe Str. Traian, Bd. Gheorghe Sincai, Cal. Serban Voda, apoi traseul actual.

Autobuzele 323 vor opri in statiile liniei 133 pe Str. Nerva Traian si in statiile liniilor 123 si 124, pe Bd Unirii si Str. Lucian Blaga.

Abonamentele pe liniile tramvaiului 1 si autobuzului 323 raman valabile pe traseul actual si pe cel aflat in lucru, intre Str. Sura Mare si Str. Lucian Blaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − six =