Accident pe Bd. Obregia. Un sofer RATB a pierdut controlul volanului si a avariat 5 masini

traseu

Un sofer RATB de pe linia de autobuz 313 a fost, ieri dimineata, protagonistul unui accident in care au fost avariate 5 masini pe Bd. Obregia. Din fericire, nu s-au inregistat decat pagube materiale.

Accidentul a avut loc, ieri (sambata 23 iunie), pe Bulevardul Alexandru Obregia, in dreptul statiei Dragos Mladinovici (sectorul 4), in jurul orei 10.25, cand soferul unui autobuz de pe linia 313 a pierdut controlul volanului, dupa ce a lovit o bordura si a acrosat 5 masini stationate. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. RATB si Politia au demarat anchete pentru stabilirea cauzelor exacte care au dus la acest accident.

CITESTE SI: RATB: “Marim numarul vehiculelor cu instalatii de climatizare”

Potrivit unui comunicat de presa al RATB, soferul autobuzului, care are varsta de 62 de ani, lucreaza pentru regie din 2003 fara sa fi inregistrat evenimente rutiere in ultimele sase luni. Potrivit aceluiasi comunicat de presa, “RATB le cere scuze bucurestenilor pentru acest incident neplacut si ii asigura ca a dispus masuri concrete pentru evitarea, pe viitor, a unor astfel de evenimente”.

Sursa: RATB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + fourteen =