Accident pe Șoseaua Olteniței. Un șofer de BMW a luat în plin refugiul unei stații de tramvai și s-a rasturnat cu mașina

Accident

Un accident spectaculos a avut loc ieri pe Șoseaua Olteniței în sensul de mers spre Eroii Revoluției.

Un șofer care circula cu viteză mare, potrivit martorilor, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de refugiul unei stații de tramvai. Din fericire, nu au existat victime și în ciuda impactului care a dus la răsturnarea autovehiculului inclusiv șoferul a scăpat doar cu câteva răni ușoare și o sperietură zdravănă.

Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 23.00, iar timp de aproape două ore circulația s-a desfășurat cu dificultate în zonă, participanții la trafic fiind nevoiți să mergă pe linia de tramvai.

Potrivit locuitorior din zonă, nu este primul accident care are loc aici. În principal, spun ei, scoaterea gardurilor de delimitare a liniei de tramvai ar fi o cauză a înmulțirii accidentelor. În plus, refugiul respectiv nu era semnalizat corespunzător.

Polițiștii atrag atenția însă că de cele mai multe ori cauzele unor astfel de accidente țin în mod special de depășirea vitezei legale și neatenția șoferilor. Oricum, oamenii legii au deshis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × one =