Inca un accident la Piata Sudului. Un pieton a traversat prin loc nepermis

Piata Sudului

Un barbat a fost victima unui accident rutier in aceasta dimineata in timp ce incerca sa traverseze soseaua in zona Piata Sudului din Sectorul 4. Barbatul, dupa cum informeaza Politia Locala Sector 4, a traversat printr-un loc nepermis si a fost acrosat de o masina.

Momentan nu se stie exact starea barbatului, dar el a fost transportat de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri medicale. De la finalizarea lucrarilor la Pasajul Piata Sudului, pietonii aleg in proportie covarsitoare sa isi puna viata in pericol si sa traverseze prin locuri interzise. Motivul este, ca de obicei, graba si distanta pana la trecerile de pietoni semnalizate.

Pe de alta parte, insa, si administratia Bucurestiului are o vina pentru aceste accidente. Pasajul pietonal de la Piata Sudului, dat in folosinta odata cu pasajul rutier cu acelasi nume, a cam fost lasat sa se degradeze. In plus, seara, oamenii evita sa circule prin acest pasaj pietonal de frica sa nu le dea cineva in cap.

Pe de alta parte, se stie foarte bine ca oamenii aleg sa traverseze prin locuri nepermise si pe Oltenitei si pe Vacaresti, si pe Nitu Vasile, asa ca motivul real pentru numarul mare de accidente rutiere din zona este, in principal, generat de comoditate, nu de altceva.

Potrivit datelor publicate de catre Politia Locala Sector 4, traversarea prin locuri nepermise este cea mai intalnita cauza a accidentelor rutiere. In acest fel, numai anul trecut, pe strazile sectorului 4 si-au pierdut viata 14 oameni, 53 au fost raniti grav, iar aproape 600 au fost raniti ușor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four + 12 =