Accident rutier in Sectorul 4! O femeie si un copil, raniti!

accident

Primim de la cititori

Din pacate, inca un accident rutier a avut loc in sectorul 4, pe Nitu Vasile, cand doua masini au intrat in coliziune. S-a intamplat astazi, dupa-amiaza, la rond (Nitu Vasile), dupa cum ne scrie cititorul nostru, Mihai.

In urma acestui accident, una dintre masini s-a rasturnat, iar un copil, aflat intr-un dintre masini, a fost ranit. Dupa cum ne scrie cititorul, a fost nevoie si de interventia celor de la descarcerare pentru ca o femeie a ramas prinsa intre fiare. Se pare insa ca echipa de interventie a ajuns la fata locului cu o intarziere de 20 de minute:

O femeie incarcerata si un copil ranit. Eu eram la semafor la Secuilor cand am auzit accidentul. Politia a venit imediat, Circa 15 era la un minut distanta, dar ambulanta a ajuns la 15 minute si descarcerarea la 20 de minute. Din cate stiu eu, descarcerarea/smurdul vin de la IRA, cum sa ajungi in 20 de minute pe un traseu de 5 minute daca conduci legal?”, ne scrie Mihai.

nituvasile secuilor

Momentan nu am reusit sa aflam in ce stare se afla copilul si femeia raniti in accident, dar vom reveni cu informatii privind starea victimelor.

Stirea se actualizeaza.

CITESTE SI: Accident rutier cu sapte masini avariate, produs pe Brancoveanu. Soferul vinovat era beat – VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − ten =