Accident rutier in zona Piata Sudului: o femeie si un copil au ajuns la spital, duminica

accident

Accidentul s-a produs ieri, in Piata Sudului, cand o autospeciala a armatei care insotea un convoi militar a lovit o alta masina aflata in trafic.

O femeie si un copil, aflati in autoturism, au avut nevoie de ingrijiri medicale la spital. Din fericire, cele doua victime au suferit doar rani usoare. Potrivit stiripesurse.ro, masina militara avea semnalele acustice si luminoase in functiune in momentul producerii accidentului din zona Piata Sudului. Politistii rutieri au intervenit la accident, iar ambii soferi au fost testati pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind negativ.

Potrivit primelor cercetari de la fata locului, masina militara implicata in accident insotea un convoi militar care urma sa ajunga in zona Arcului de Triumf, pentru parada ce urma sa se desfasoare de Ziua Aviatiei, conform Stiripesurse.ro.

Dupa cum scrie si B365.ro, in momentul producerii impactului, autoutilitara militara intrase in intersectie pe culoarea rosie a semaforului, dar avea pornite semnalele acustice si luminoase.

Autoritatile au deschis un dosar penal, iar cercetarile vor fi continuate de Parchetul Militar.

Surse: Stiripesurse.ro / B365.ro

Foto: B365.ro

CITESTE SI: Top 7 cele mai periculoase intersectii din Sectorul 4

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen − thirteen =