De la Cititori: Foto – accident grav la intersectia strazilor Soimus cu Alunisului!

Un nou accident destul de grav intamplat la intersectia strazilor Soimus cu Alunisului a avut loc weekend-ul trecut (duminica – 15 aprilie), iar cauza, pe langa neatentia soferilor, este scoaterea limitatoarelor de viteza, odata cu asfaltarea zonei, anul trecut. Unul dintre cititorii Sectorul4LIVE face apel, prin intermediul site-ului nostru, la administratia locala pentru rezolvarea acestei probleme grave!

Cel mai recent accident din zona a avut loc chiar in acest weekend. Au fost implicate trei masini, iar consecintele sunt grave: doua persoane au fost transportate de ambulante la spital, dupa cum ne scrie cititorul nostru, C. M. La fata locului au intervenit si doua masini pentru descarcerare. Totul se intampla pentru ca in intersectia Soimus cu Alunisului lipsesc de ceva timp limitatoarele de viteza, sau bumperele, cum li se mai spune.

Chiar si asa, insa, se pare ca problema nu este noua. Locatarii din zona au facut, in decurs de un an de zile, mai bine de zece cereri la Primaria de Sector, ne mai precizeaza cititorului nostru, insa pana acum nu s-a luat nicio masura.

Gard distrus de masini de cel putin trei ori

Dupa asfaltarea de anul trecut pe strada Alunisului si Soimus, s-au scos limitatoarele de viteza de pe Alunisului. Masinile vin cu mare viteza pe Alunisului, iar cei care incearca sa iasa de pe Soimus sunt de multe ori acrosati. Locatarii de la casele din zona au facut peste 10 cereri la Primarie in ultimul an, pentru montarea acelor bumpere de reducere a vitezei, dar toate au fost ignorate, pana cand li s-a spus ca nu sunt bani. Locatarului de pe un colt i-au intrat pana acum 3 masini in gard, pe care il tot repara pe banii lui“, ne spune C. M.

Cititorul nostru mai precizeaza ca ultima sesizare a fost facuta direct echipajului de Politie sosit la accidentul din weekendul acesta, dar acelasi cititor se intreaba retoric: “…chiar se va rezolva problema?

Solutia nu este una greu de implementat. Este nevoie doar de montarea unor limitatoare de viteza (bumpere) ceva mai inalte si, bineinteles, de semnalizarea corespunzatoare a acestei intersectii.

1 Comment

  1. Dinu Daniel

    aprilie 19, 2018 at 10:22 pm

    Nu este singura problema pe strada alunisului , va invit sa incercati sa iesiti din str intrarea ispravei in str alunisului virind la stinga spre brincoveanu , o sa constatati ca nu aveti vizibilitate neam ,din cauza masinilor parcate pe trotuar . Aceasta intersectie este un adevarat test al norocului. Succes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

11 − two =