Si da-i si lupta, neicusorule! PMB, inca o actiune de combatere a tantarilor. Este a 10-a din acest an

dezinsectia

Lupta Primariei Capitalei cu tantarii continua si in aceasta luna. PMB a anuntat demararea celui de-al 10-lea tratament de combatere a tantarilor. Activitatea de dezinsectie se desfasoara zilnic, in intervalul orar 21.30 – 05.30, in functie de conditiile meteorologice.

”Tratamentele de combatere a tantarilor se realizeaza de la periferia Capitalei catre interiorul orasului si se aplica pe spatiile verzi de pe aliniamentele stradale, pe spatiile verzi din zonele rezidentiale, in parcurile aflate in administrarea Municipalitatii, precum si pe spatiile verzi ale institutiilor subordonate Primariei Municipiului Bucuresti (spitale, cimitire, camine de elevi, locuinte sociale, parcari de resedinte, etc.), dupa cum urmeaza:

–        Sectorul 1 – 1264 de strazi, 27 de parcuri, 9 baze sportive, 21 de unitati militare, 10 cimitire, 17 spitale, 3 complexuri studentesti, 2 locatii ale TVR, Gradina Zoologica;

–        Sectorul 2 – 1026 de strazi, 38 de parcuri, 2 baze sportive, 3 unitati militare, 7 cimitire, 13 spitale;

–        Sectorul 3 – 768 de strazi, 8 parcuri, 6 baze sportive, 3 cimitire, 3 spitale, 1 complex studentesc, 1 unitate militara;

–        Sectorul 4 – 643 de strazi, 6 parcuri, 1 baza sportiva, 8 unitati militare, 7 cimitire, 9 spitale;

–        Sectorul 5 – 1002 de strazi, 11 parcuri, 5 baze sportive, 20 de unitati militare, 9 cimitire, 3 spitale;

–        Sectorul 6 – 657 de strazi, 16 parcuri, 1 baza sportiva, 20 de unitati militare, 10 cimitire, 1 spital.

Operatorii CMEIB S.A. actioneaza cu 12 utilaje de mare capacitate ultra low volume (ULV) si cu 6 autoutilitare Dokker, dotate cu atomizoare portabile de tip fogger.

Substanta folosita este insecticidul MICROSIN. Produsul este avizat de Ministerul Sanatatii, prin Comisia Nationala de Biocide, pentru utilizarea la exterior, in zone rezidentiale si recreationale, fara efecte adverse asupra organismului uman si a mediului inconjurator. In caz de contact direct poate provoca iritatii ale caile respiratorii, motiv pentru care tratamentele se desfasoara pe durata noptii.”

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + nineteen =