ADP Sector 4 umple cu noroi o strada si nimeni nu face nimic

ADP

Administratia Domeniului Public este o institutie care in orice sector din Bucuresti se ocupa cu intretinerea spatiilor publice si cu infrumusetarea acestora. Nu si in sectorul 4. Aici, ADP-ul pare sa aiba alte atributii, printre care si umplerea cu noroi a unei strazi, spre disperarea locuitorilor din zona.

UPDATE:Punct de vedere al Primariei Sector 4 legat de articolul „ADP Sector 4 umple cu noroi o strada si nimeni nu face nimic”

Este vorba despre strada Orastie (intersectia cu strada Pogoanele), unde isi are un punct de lucru chiar ADP Sector 4. Cititorii Sectorul4LIVE ne informeaza ca din curtea APD-ului ies zilnic masini ale caror anvelope sunt pline de noroi, iar acelasi noroi este insirat pe zeci si zeci de metri pe strada mentionata. Situatia, ne mai spun cititorii, nu este de ieri, de azi, ci dureaza de foarte mult timp.

Pentru a nu-si murdari masinile, locuitorii au ajuns sa ocoleasca zona, iar asta inseamna in anumite cazuri si un kilometru de mers in plus.

Sectorul4LIVE a trimis biroului de presa al Primariei Sector 4 o solicitare pentru un punct de vedere oficial in legatura cu situatia semnalata de catre cititorii nostri, dar pana la data publicarii acestui articol nu am primit nicio reactie.

Speram ca pana la urma cineva din primarie sau de la ADP va vedea ce se intampla la punctul de lucru din strada Orastie si o sa ia masuri. Asta, bineinteles, daca exista interesul pentru rezolvarea acestei probleme.

Vedeti mai jos cateva imagini primite de la cititorii nostri:

adp s4 2 adp s4 3 ADPs4 1 adps4 4

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × five =