Patru noi cladiri de tip after-school vor fi construite in sectorul 4

after-school

Administratia locala anunta ca patru noi cladiri de tip after-school vor fi construite in sectorul 4. Lucrarile vor incepe chiar saptamana viitoare.

Lucrarile de constructie pentru cele patru noi cladiri after-school care vor functiona dupa regim de tip semi-internat costa 1,6 milioane de lei si vor fi finalizate, dupa cum se arata intr-un comunicat al primariei de sector, pana la sfarsitul acestui an.

Constructiile vor fi amplasate in urmatoarele unitati de invatamant din sectorul 4:

  • Scoala Gimnaziala “Emil Racovita” (fosta scoala Nr. 93);
  • Scoala Gimnaziala Nr. 97;
  • Scoala Gimnaziala Nr. 100 (din cadrul Colegiului National “Petru Rares”);
  • Scoala Gimnaziala Nr. 165.

Cele patru constructii modulare vor avea un singur nivel, cu cate patru sali de clasa (cu o suprafata de 40 de metri patrati fiecare) si toate anexele aferente, necesare functionarii (sali de mese, spatii de joaca, etc.), cu o capacitate de cate 80 de locuri.

De asemenea, construcțiile vor beneficia de toate utilitatile, cu respectarea normativelor in vigoare, se mai arata in comunicatul de presa al primariei.

Aceste centre vor functiona intre orele 12.00 si 18.00. Copiii vor fi consiliati si sprijiniti in rezolvarea temelor, isi vor putea aprofunda cunostintele, vor beneficia de supraveghere si consiliere psihopedagogica si de odihna activa, prin participarea la diverse jocuri si concursuri“, a declarat Ana Maria Mocanita, director general al Directiei de Administrare a Unitatilor de Invatamant Sector 4.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × three =