PMB: Începe penultimul tratament împotriva țânțarilor din acest sezon

dezinsectie

Echipele Companiei Municipale Eco Igienizare vor interveni în cadrul celui de-al 13-lea tratament împotriva țânțarilor, în toate sectoarele Bucureștiului, de la ora 22:00 până la 5 dimineața cu 12 utilaje de mare capacitate, dar și cu autoutilitarele dotate cu atomizoare portabile și termonebulizatoare, în zonele cu acces îngrădit și cu vegetație deasă, anunță Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

„Compania Municipală Eco Igienizare, începe astăzi, 12.09.2023, al 13-lea tratament împotriva țânțarilor din acest sezon.  Echipele Companiei Municipale Eco Igienizare vor interveni în toate sectoarele Bucureștiului, de la ora 22:00 până la 5 dimineața cu 12 utilaje de mare capacitate, dar și cu autoutilitarele dotate cu atomizoare portabile și termonebulizatoare, în zonele cu acces îngrădit și cu vegetație deasă.”, se arată în comunicat.

PMB precizează că anul acesta, prin Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție, sunt prevăzute 14 tratamente.

„Se va acționa atât pe spații deschise din domeniul public și privat – terenuri ale instituțiilor publice, spații verzi, parcuri, cimitire, maluri de lac, piețe, târguri, oboare, bâlciuri), cât și pe spații deschise ale persoanelor fizice și juridice (pe aliniamentele stradale adiacente). La numărul de telefon 0752.041.898, precum și la adresa de mail sesizări@cmeib.ro bucureștenii pot semnala locurile în care e nevoie de intervenție.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × four =