Atentie! Locurile de parcare de resedinta din Sectorul 4, alocate exclusiv printr-o platforma online

parcare de resedinta

Locurile de parcare de resedinta din Sectorul 4 vor fi alocate, in curand, online, prin intermediul unei aplicatii, anunta primaria de sector printr-un comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei. Se pare ca aceasta platforma online este singura modalitate prin care se va face alocarea locurilor de parcare.

Direcția Mobilitate Urbană din cadrul Primariei Sectorului 4, a demarat deja proiectul de alocare online a locurilor de parcare de resedinta, iar cei de la primarie spune ca in acest mod se va transparentiza gestionarea acestora si se va simplifica, in acelasi timp, simplificarea procedura de alocare.

Informam locuitorii Sectorului 4 ca nu mai este necesar sa depuna on-line sau la Registratura Directiei Mobilitate Urbana solicitari privind acordarea dreptului de folosinta a unor locuri de parcare, noua platforma fiind singura modalitate de a obtine un loc de parcare de resedinta, intr-un mod transparent, aplicatia oferind un plus de confort, eficacitate si performanta in rezolvarea chestiunii inchirierii locurilor de parcare tip resedinta. In plus, plata taxei de parcare de resedinta se va putea efectua in multiple modalitati si locatii“, se arata in comunicatul de presa citat.

Proiectul demarat de primarie mai vizeaza si “activitati de inventariere,  marcare/remarcare si numerotare/renumerotare a tuturor locurilor de parcare de resedinta din Sectorul 4“.

In comunicatul citat se mai precizeaza ca “nu este necesara o solicitare expresa din partea cetatenilor cu privire la activitatea de inventariere, marcare/remarcare, si numerotare/renumerotare, avand in vedere faptul ca Directia Mobilitate Urbana va realiza trasarea si numerotarea, conform planului operational, la nivelul intregului Sector 4“.

Foarte important este sa mai stiti si ca “toti cetatenii care au depus in decursul timpului solicitari pentru a beneficia de utilizarea unui loc de parcare de resedinta, fie la D.G.I.T.L. S4, fie la Directia Mobilitate Urbana, si care au specificat pe cerere, printre datele de contact, un numar de telefon si/sau adresa de e-mail vor fi instiintati inainte de lansarea online a platformei, astfel incat sa o acceseze, sa vizualizeze locurile disponibile si sa solicite atribuirea acestora.

VEDETI COMUNICATUL DE PRESA AL PRIAMRIEI SECTORULUI 4 AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × five =