Am întrebat ChatGPT (Bing) ce știe de Pasajul Europa Unită. Să nu fie de deochi, că prea îl laudă

ChatGPT

Am întrebat ChatGPT (Bing) ce știe despre Pasajul Europa Unită, care se construiește în Sectorul 4 la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele. N-o să comentăm noi prea mult ce răspuns a generat ”robotul” la întrebarea ”scrie un text despre pasajul Europa Unită din Sectorul 4 București”, dar ceva e necurat, domnule. Prea îl laudă, te pomenești că o fi „cumpărat” administrația locală și inteligența artificială, că așa zic unii comentatori de pe internet de oricâte ori scrie presa ceva legat de administrația locală: „v-a cumpărat și pe voi Băluță”. Agree to disagree, cum spune englezu’.

Iată ce știe Chat GPT despre proiectul de infrastructură din Sectorul 4:

„Pasajul Europa Unită este un proiect de infrastructură realizat de Primăria Sectorului 4 la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele. Pasajul va avea o lungime de peste 650 de metri și două benzi de circulație pe fiecare sens pentru a fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul Bucureștiului. Lucrările la pasaj au început în luna februarie a anului 2022 și vor fi finalizate în aproximativ 18 luni. Costul total al pasajului va fi de 73 de milioane de lei.

Pasajul ”Europa Unită” este un proiect futurist cu o denumire istorică în contextul războiului din Ucraina și va putea concura cu cele mai avangardiste și moderne proiecte de infrastructură mare din capitale europene. Până în acest moment au fost executate forajele necesare montării celor patru piloni de susținere ai pasajului, urmând ca în zilele următoare să fie testată rezistența celor 32 de coloane din structura de bază a construcției. Apoi, lucrările vor continua cu armarea fundațiilor pilonilor de susținere.

Noul pasaj ce se construiește în Sectorul 4 va răspunde tuturor cerințelor și standardelor de siguranță rutieră impuse în domeniu. Dincolo de componentele ce țin de stricta utilitate a pasajului, acest obiectiv de investiții va fi un reper și din punct de vedere arhitectural, îmbinând armonios elementele de funcționalitate cu cele de design urban.” – sursă – Bing (ChatGPT)

Deschis la comentarii (decente!)

2 Comments

 1. Anonymous

  June 21, 2023 at 6:14 pm

  As an AI language model, my knowledge is based on the data I was trained on, which has a cutoff date in September 2021. Asta zice ChatGPT cu gura lui. De unde oare sa stie el de chestii din 2022? Fake news!

  • administrator

   June 21, 2023 at 10:31 pm

   Înainte de a face afirmații care se înscriu singure în fake news, vă invităm să vă documentați ceva mai temeinic! BING este motorul de căutare al Microsoft, care integrează ChatGPT. Da, Chat GPT a funcționat cu serverele „inghețate” până de curând, dar lansarea comercială a avut loc deja, așa că CHatGPT rulează în acest moment în timp real. Mai mult, vorbim despre Bing, care integrează ChatGPT, Microsoft investind vreo 10 miliarde de dolari în Open AI. Dacă doriți, putem vorbi la nesfârșit pe această temă. O seară bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + sixteen =