Analiză Economica.net: Unde sunt cele mai ieftine apartamente cu două camere în București

apartamente

Potrivit unei analize realizate de către publicația online Economica.net, un cartier important din Sectorul 4 se bate pentru primul loc la capitolul „cele mai ieftine apartamente de două camere din București”, în luna septembrie 2023.

Este vorba despre zona Berceni-Giurgiului, unde prețul cerut pe un apartament de două camere este doar cu puțin mai mare decât cel cerut pentru același tip de locuință din Rahova-Sebastian. Analiza celor de la Economica.net se bazează pe datele prelucrate de la Anunțul.ro.

Sunt zone în care pretențiile proprietarilor s-au redus considerabil. Este cazul locuințelor din zonele Rahova-Sebastian și Berceni-Giurgiului, acolo unde prețurile s-au redus cu 22%, respectiv 6%, potrivit sursei citate.

„În aceste zone, prețul mediu cerut a scăzut sub 60.000 de euro, față de septembrie 2022, atunci când nicio medie nu se afla sub acest prag.”, scriu jurnaliștii. Cele mai scumpe apartamente cu două camere se găsesc în Băneasa (prețurile au crescut cu 16% în septembrie 2023 față de aceeași lună a anului trecut), prețul mediu cerut aici fiind de 140.000 de euro.

CITIȚI ÎN CONTINUARE PE ECONOMICA.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + two =