Anunt important de la Primaria Capitalei privind dezinsectia

PMB

Primaria Capitalei anunta ca  a inceput efectuarea celui de-al 7 lea tratament de combatere a tantarilor. Ieri, Sectorul4live scria pe acest subiect, in urma unor sesizari primite de la cititori.

Astfel,  incepand cu seara zilei de 13.07.2017, orele 22.00, se actioneaza concomitent in cele 6 sectoare, cu 24 de utilaje auto de mare capacitate, de tip ULV (Ultra Light Volume), cat si 12 echipamente individuale tip atomizor, 48 de agenți ai operatorului si inspectori ai Directiei de specialitate din Primaria Capitalei.

Cei de la PMB estimeaza ca durata de executie a acestui tratament va fi de 5 zile, in functie de conditiile meteorologice.

Potrivit unui comunicat de presa al PMB, aceasta etapa a tratamentelor vizeaza spatiile verzi, scuarurile aferente aliniamentelor stradale, parcurile, gradinile publice, spatiile verzi aferente curtilor spitalelor, unitati militare, cimitire etc.

Tratamentele pe aliniamentele stradale se desfasoara in intervalul orar 22.00-05.00.

Intervalul orar pentru executarea tratamentelor in parcuri este 24.00-05.00, operatorul fiind insotit de reprezentanti ai politiei locale si ai administratorului parcului.

Cantitatea de substanța estimata a fi folosita pentru un tratament este de 685 de litri (K’Othrine Profi EC 250). Substanta este biodegradabila, se mai rata in comunciatul de presa de la Primaria Capitalei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − 8 =