Anunt important de la Metrorex. Lucrarile la statiile Berceni si Piata Sudului, decalate!

lucrarile

Metrorex va finaliza maine (17.08.2017), lucrarile la sistemul de control – acces din statiile Berceni si Piata Sudului (accesul dinspre Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei), se arata intr-un anunt postat pe pagina de internet a companiei.

De asemenea, regia anunta ca maine vor fi finalizate si lucrarile la statia Obor (accesul dinspre Soseaua Stefan cel Mare si Soseaua Colentina,  Accesul dinspre Soseaua Stefan cel Mare si Calea Mosilor) si Piata Unirii 2 (accesul dinspre Strada Halelor si Bulevardul Ion C. Bratianu, Accesul dinspre Parcul Unirii (lift).

Potrivit Metrorex, decalarea lucrarilor, respectiv a termenului de executie fata de perioada anuntata initial, este un efect al “conditiilor dificile de munca cauzate de temperaturile extrem de ridicate din ultima perioada. Calatorii vor putea utiliza celelalte cai de acces, exceptie facand statia Berceni.

Metrorex asigura publicul calator ca va depune in continuare toate eforturile, impreuna cu Antreprenorul sistemului de control-acces, pentru ca lucrarile sa fie finalizate, in conditii de siguranta, in cel mai scurt timp posibil”, se mai arata in anuntul Metrorex.

1 Comment

  1. Andrei

    august 16, 2017 at 2:34 pm

    Ce temperaturi ridicate ca aparatele sunt la umbra baa chiar la răcoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − nine =