Anunt IMPORTANT pentru parintii care au copii la gradinite din Sectorul 4. Sase unitati isi muta sediul

gradinite

Din cauza problemelor legate de starea extrem de avansata de degradare a cladirilor unor gradinite din Sectorul 4, primaria a luat decizia relocarii acestora, incepand cu data de 11 septembrie. Este vorba, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Sector 4, de 6 gradinite, care vor fi relocate, incepand cu data mentionata.

Măsura relocării activității unităților de învățământ (…) este una temporară și justificată de necesitatea demarării și realizării unor lucrări și investiții majore, fie de consolidare a structurii de rezistență a imobilelor, fie de igienizare, de modernizare a blocurilor alimentare sau de recompartimentare a spațiilor de joacă, în vederea desfășurării în cele mai bune condiții de igienă și siguranță, conform normelor în vigoare, a tuturor activitaților didactice dedicate preșcolarilor înscriși la cursurile acestor gradinite.

Iata ce gradinite sunt relocate:

  • Grădinița Școlii Gimnaziale nr. 308 – corp B, din Șoseaua Giurgiului, nr. 247 va funcționa în cladirea de pe strada Împăratul Traian, nr. 11 D, etaj 1.
  •  Grădinița nr. 30 – corp B, din strada Frigului, nr. 9 va funcționa în clădirea de pe Șoseaua Berceni, nr. 12 A, etaj 1.
  • Grădinița “Panseluța” – corp B, din strada Panselelor, nr. 38-40 va funcționa în clădirea de pe Șoseaua Berceni, nr. 12 A, etaj 2.
  • Grădinița nr. 224 – corp A, din strada Gramont, nr.25, va funcționa în clădirea de pe strada Calea Șerban Vodă, nr. 170, corp B.
  • Grădinița “Scufița Roșie”- corp A, din strada Cuza Vodă, nr. 125 și corp B din strada Maria Tănase, nr. 87 ( Ruginoasa nr. 1) va funcționa în clădirea de pe strada Calea Șerban Vodă, nr. 170, corp A.
  • Grădinița Școlii Gimnaziale nr. 190 – corp B, din strada Împăratul Traian, nr. 46 va funcționa în clădirea de pe strada Împăratul Traian, nr. 11D, parter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 + sixteen =