De la Cititori: “Mai bem o tuica, mai facem un pic de reabilitare”. Sau cum se lucreaza la anveloparea unor blocuri din sectorul 4

Adevarul este ca nu am mai scris de ceva vreme pe marginea reabilitarilor termice ale blocurilor din sectorul 4. Cititorul nostru Toma Ion Lucian ne-a trimis, insa, un mesaj, in urma cu cateva zile, mesaj care ar trebui sa ajunga si la urechile celor care pot lua masuri pentru ca lucrarile (platite inclusiv din buzunarul locuitorilor) sa fie facute, daca nu foarte bine, macar decent.

Fara alte comentarii, va prezentam in continuare mesajul cititorului nostru si doua imagini sugestive cu lucrarea de reabilitare la blocul U2 de pe Emil Racovita, sectorul 4:

“Asa se fac lucrarile de reabilitare la blocul U2 de pe Emil Racovita. Dupa cum se vede in prima poza la etajul 4 prin polistirenul expandat se vede cerul:”

 

“In poza 2 se vede foarte clar cum la balcon nu este pusa o placa intreaga de polistiren, ci doar o parte:”

 

“Am si eu o intrebare, acesti muncitori nu au un sef de echipa, sau un diriginte de santier sa observe lucrarea lor?

Si as mai vrea sa precizez un lucru destul de important. Acesti lucratori lucreaza mai mult sub influenta licorilor bahice (tuica, bere), neavand bunul simt sa isi ia cu ei dozele de bere, acestea ramanand pe schele in voia vantului. Si inca ceva, noul sistem de reabilitare nu cuprinde si diblurile de fixare a placilor de polistiren”, ne scrie Toma Ion Lucian.

CITITI SI:  Cu ce muncitori se fac unele lucrari de reabilitare: “nevoie de baeti la placat cu polistiren nu se cere calitate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 4 =