Aparem din nou in presa straina in topul rusinii: Bucurestiul, orasul cu cel mai groaznic trafic din Europa

Bucurestiul

Potrivit unui studiu realizat de catre compania TomTom (producator de solutii de navigatie GPS), Bucurestiul este pe prima pozitie intr-un top 15 al celor mai aglomerate orase din punct de vedere al traficului rutier. Atentie, insa, datele analizate au fost actualizate cel mai recent in 2016.

Studiul anual al celor de la TomTom, ale carui date au fost actualizate ultima oara in 2016 si raportate la datele din 2015, este publicat de catre Business Insider, una dintre cele mai importante publicatii economice internationale. Studiul s-a facut in functie de timpul pe care un sofer il poate parcurge intre doua puncte din oras, iar in cazul Capitalei Romaniei, acest punctaj a crescut, in lipsa gasirii unor solutii reale de descongestionare a traficului. Practic, Bucurestiul isi pastreaza acelasi loc unu in topul oraselor cu cel  mai groaznic trafic rutier, loc “castigat” in clasamentul TomTom pe anul in 2016.

Potrivit sursei citate, traficul rutier din Bucurestiul avea cel mai rau trafic din intreaga Europa in 2016, cu un scor de 50%, respectiv cu o crestere de 7 puncte fata de anul 2015.

Locul doi in clasamentul oraselor cu cel mai rau trafic este ocupat de Moscova, in timp ce pe locul trei se afla Saint Petersburg. Locul patru este ocupat de Londra, iar locul 5 de Marsilia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen − 13 =