Merge sau nu aplicatia de smartphone a Primariei Sectorului 4? Unii cititori spun ca nu

aplicatia

In timp ce primaria sectorului 4 promoveaza prin toate mijloacele posibile aplicatia de reclamatii si sesizari lansata de administratia locala pentru smartphone-uri, cititorii ne scriu noua si ne spun ca, de fapt, aplicatia cam “tuseste” si ca nimeni nu citeste sesizarile oamenilor.

Nu stim daca este un caz izolat sau li se intampla mai multor cetateni care vor sa trimita sesizari primariei prin aplicatia recent lansata, dar una dintre cititoarele noastre ne spune ca nimeni nu a citit reclamatia facut in urma cu … opt zile.

Iata mesajul pe care l-am primit de la cititoarea noastra R. M. I.:

“Bună ziua….iată cum funcționează aplicatia PS4…..până azi nu am primit vreun semn ca cineva citeste sesizările…..au trecut 8 zile…..Am trimis un mesaj prin care îi rugam să trimită un control pe fostul stadion Girueta de pe Dr Găzarului …De ani de zile este lăsat în paragină si buruienile cât gardul….cred ca acolo este si ambrozia…..Da….sunt una din persoanele “norocoase” alergice la această plantă….Totuși mai sper ca poate face cineva ceva până în octombrie cand finalizez cu alergia pe anul ăsta….De la anul reluăm…..Multumesc,o zi minunată!”.

Aceeasi cititoare i-a scris si primarului, dupa cum vedeti in captura de ecran de mai jos, dar a ajuns la o singura concluzie: “Nici domnul primar nu citeste…”

Sesizarea cititoarei noastre este cu atat mai importanta cu cat se refera la prezenta ambroziei pe fostul stadion Girueta, planta ca re genereaza alergii si care daca nu este eliminata de catre proprietari duce la amenzi drastice.

1 Comment

  1. Georgian

    septembrie 10, 2018 at 11:54 am

    Eu am facut o sesizare chiar in primele zile de la lansare si am fost placut surprins sa fiu sunat intr-o ora sa dau mai multe detalii pentru ca nu scrisem bine adresa. Posibil sa fi fost doar entuziasmul celor ce au gandit acest proiect, acum nu m-ar mira sa se fi lenevit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 2 =