Aproape 600 de blocuri din sectorul 4 vor avea apa caldă oprită până pe 3 iulie. Se fac înlocuiri de conducte!

apa caldă

Termoenergetica a anuntat ca începând de astăzi și până în data de 3 iulie 2022, nu mai puțin de 590 de blocuri și Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare vor avea oprită apa caldă.

Motivul pentru care se oprește apa caldă este dat de lucrările efectuate în intervalul meționat la intersecția străzilor Turnu Măgurele și Democrației pentru înlocuirea conductelor de tur și de retur cu diametrul de 1100 mm din Magistrala Berceni, cu precizarea că se va lucra în mai multe puncte simultan!

Potrivit Termoenergetica, lucrarea presupune înlocuirea a aproximativ 50 de metri de conductă (tur și retur) cu diametrul de 1100 mm.

”Cu această ocazie va fi efectuată și înlocuirea punctului fix, prin montarea unor elemente de construcție metalică, pentru a menține siguranța în exploatare din punctul de vedere al dilatărilor rețelei de termoficare. Cu ocazia derulării acestor lucrări, echipele companiei vor efectua mai multe operațiuni tot pentru menținerea în siguranță a exploatării acestei magistrale, respectiv: revizia compensatorilor de tur și de retur din două cămine de vizitare (Strada Luică) și înlocuirea unor aerisiri și a unor curbe de conductă și înlocuirea unui alt cupon de țeavă pe această conductă în căminul de termoficare aflat pe strada Moldovița. Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 290 de blocuri va fi sistată până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00. De asemenea, în această perioadă vor fi efectuate și verificările hidraulice de etanșeitate pe Magistrala Progresu – Berceni, pentru tronsonul amplasat în perimetrul străzilor Luică, Stupilor, Covasna, Uioara, Reșita, Giurgiului și Bulevardul Brâncoveanu.”

SURSĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 − two =