De la Cititori: Cand se asfalteaza Drumul Jilavei, o strada plina de gropi si trotuare impracticabile

Jilavei

Astazi, in rubrica De La Cititori, vom publica mesajul unui cititor care ne intreaba daca Drumul Jilavei va fi reabilitat. Si, evident, cand s-ar putea intampla minunea.

Este vorba, in special, despre trotuarele de pe aceasta strada, care sunt atat de distruse incat oamenii sunt nevoieti sa circule pe strada. Iar pe strada, evident, sunt gropi imense care atunci cand ploua se transforma in mici bazine de acumulare. Evident, cum noi nu putem sti raspunsul vom pasa intrebarea mai departe catre Primaria Sectorului 4, in speranta ca cineva ne va lamuri daca sunt sanse pentru reabilitarea strazii Drumul Jilavei.

Iata mesajul de la cititorul nostru L.S. si cateva imagini trimise tot de el:

“Am gasit un articol despre Drumul Binelui si am vazut ca de curant il asfalteaza. Drumul Jilavei ar merita aceeasi atentie din partea primariei, intrucat este intr-o stare jalnica, sunt zeci de gropi si trotuarele sunt pe unele portiuni imposibil de practicat, femeile mergand cu carucioarele cu copii pe strada. Cand ploua sunt balti uriase si masinile stropesc pietonii. Am incercat mai multi vecini cu aplicatia PS4 sau tabloul de bordm ori direct cu telefoane si sesizari, au primit ceilalti vecini numere de inregistrare si nu s-a intamplat nimic.

Am vorbit chiar si cu primarul si nu se ia nicio masura.

M-au sunat de la primarie din martie 2018 de cateva ori, la fiecare sesizare si au zis ca e complicat si ca o sa trimita candva, dar nu se intampla nimic.

Zilnic trec zeci de masini de la ADP4 si isi rup rotile si nici macar ei nu arunca o lopata de asfalt. 

Se matura strada doar pana la jumatate, de la jumatate spre Metalurgiei e o mizerie si un praf de nedescris pe trotuarul de vis a vis de noile blocuri din Metalurgiei.”

1 Comment

  1. General

    April 10, 2019 at 12:43 pm

    Este groaznic acest drum, spre sa se reasfalteze si trotuarele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + fourteen =