Astazi incepe festivalul Spotlight – UPDATE – restrictii de circulatie in Bucuresti

Primaria Capitalei anunta ca, in perioada 12 – 15 aprilie 2018, odata cu desfasurarea celei de-a patra editii a Spotlight Bucharest International Light Festival, Calea Victoriei devine o expozitie itineranta in aer liber.

UPDATE:  Brigada Rutiera anunta ca, in perioada 12 – 15 aprilie, intre orele 20:00 – 23:00, traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei, segmentul cuprins intre strada C.A. Rosetti si bulevardul Regina Elisabeta, precum si segmentul cuprins intre bulevardul Regina Elisabeta si Splaiul Indepedentei. Pe bulevardul Regina Elisabeta traficul se va desfasura in conditii normale. Pe durata restrictiilor se va asigura o banda de urgenta pentru accesul auto la institutiile din zona afectata.

Potrivit anujntului PMB, in premiera vor avea loc proiectii de lumina pe cladirile Muzeului Antipa, Palatului Stirbei, Arcului de Triumf, Teatrului Odeon, pe cladirea Ministerului Afacerilor Interne, dar si pe Ateneul Roman. “Cu o tema inspirata de celebrarea Centenarului, editia Spotlight din acest an este intitulata ‘United We Shine’ si aduce la București 27 de instalatii, proiectii si sesiuni de video mapping din Franta, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania si Romania”, se arata intr-un comunciat de presa al organizatorilor.

La fel ca in anii anteriori, locatia centrala a festivalului Spotlight este Calea Victoriei, care va gazdui cele mai multe evenimente ale editiei, dintre care amintim instalatii interactive la Muzeul National de Istorie, sesiuni de video mapping pe fatada Hotelului Novotel, a Palatului Loteriei sau pe fatada Cladirii Rosenthal. In toate zilele de festival, Calea Victoriei devine pietonala intre Biblioteca Centrala Universitara si Splaiul Independentei, intre orele 20:30 si 23:00

Spectacolul de deschidere a celei de-a patra editii a festivalului international de lumini din Bucuresti, Spotlight 2018, are loc in Piata George Enescu, joi, 12 aprilie, incepand cu ora 20.30.

Show-ul Light Balance de dans si lumini este precedat de reprezentatia de muzica live, coregrafie si light design data de artistii britanici de la Spark.

Cum a fost la festivalul Spotlight de anul trecut:

Sursa: PMB / SpotlightFestival

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × one =