Atentie! Traficul de la Universitate ar putea fi blocat azi de la ora 18.00!

Universitate

Un protest important a avut loc aseara, in Bucuresti. Mii de oameni s-au strans pe Calea 13 Septembrie pentru a protesta impotriva deciziei prin care fostul Ministru de Interne, Gabriel Oprea, a fost scapat de urmarirea penala.

Au avut loc mai multe incidente si altercatii intre protestatari si jandarmi. Desi jandarmii au incercat sa-i impiedice sa treca, protestatarii au reusit sa rupa cordonul si sa ajunga pana la poarta Senatului. La protestul de aseara au fost prezenti atat oameni simpli care cer ca Oprea sa fie cercetat, cat si persoane cunoscute. Prin fata Senatului au defilat mai multe grupuri de motociclisti care au ambalat motoarele.

Un nou protest, de mai mare amploare este anuntat astazi, incepand cu ora 18, impotriva impotriva lui Gabriel Oprea si celor ce l-au protejat la DNA, dupa cum informeaza hotnews

Protestatarii se vor strange de aceasta data in Piata Universitatii. Dupa cum se anunta, protestul va fi unul de amploare si probabil ca vom avea mai mult de 4000 de oameni in strada, avand in vedere ca este si sfarsit de saptamana.

Va dati seama ce inseamna asta? Centrul Bucurestiului va fi paralizat, iar circulatia probabil ca va fi intrerupta pentru multe ore. Asta inseamna ca masinile nu vor avea pe unde sa treaca, nici macar ambulantele, daca ar avea nevoie sa traverzez aceasta zona.

CITESTE SI: Alerta: Traficul este restrictionat in Bucuresti, incepand de azi

Acesta este considerat vinovat pentru moartea politistului Bogdan Gigina. Politistul, care deschidea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, a cazut cu motocicleta intr-o groapa din centrul Bucurestiului si nu a mai putut fi salvat. Exista zvonuri care spun ca fostul Ministru de Interne ar fi folosit abuziv coloana oficiala, nejustificand de ce a avut nevoie de ea. In plus, timp de doua zile s-a tinut ascuns faptul ca Bogdan Gigina facea partea din aceasta coloana a lui Gabriel Oprea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × 1 =