Au dat năvală bucureștenii să circule cu STB-ul? Viceprimarul Capitalei așa susține

STB

Au dat năvală bucureștenii să circule cu STB-ul? Viceprimarul Capitalei așa susține, cel puțin legat de primele 7 luni ale acestui an, când numărul abonamentelor a crescut semnificativ. Potrivit unei postări pe Facebook a viceprimarului Stelian Bujduveanu, față de perioada similară a anului trecut, în primele 7 luni ale lui 2023 creșterea num[rului de abonamente active este de aproape 22%.

„În 2023, bucureștenii călătoresc mai mult cu transportul public de suprafață: Aproape 1.4 milioane de abonamente și 24 de milioane de călătorii vândute în primele 7 luni ale acestui an!”, scrie Stelian Bujduveanu în postarea de pe rețeaua de socializare.

„Mijloacele noi de transport în comun și metodele digitale de plată pe care le-am implementat anul trecut dau primele rezultate:

1,4 milioane de abonamente (în creștere cu 21,8% față de anul trecut) + 249.062 față de aceeași perioadă a anului trecut.

24,6 milioane călătorii (față de 20,9 milioane vândute în Ianuarie-Iulie 2022).”, mai precizează viceprimarul Capitalei.

Al doilea om din PMB mai afirmă și că numărul sancțiunilor aplicate de controlorii STB s-a diminuat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + seven =