Au inceput lucrarile la noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni. Vedeti ce restrictii de circulatie au fost impuse in zona

metrou de pe Soseaua Berceni

Au inceput lucrarile la noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni. Urmeaza 45 de zile de restrictii de circulatie.

Incepand de luni, 18 ianuarie a.c., ora 10.00, vor fi demarate lucrarile la noua statie de metrou care va fi construita pe Soseaua Berceni. Actiunea va debuta cu devierea retelelor de utilitati aflate in trama stradala, astfel ca traficul pe aceasta artera cu patru benzi va fi restrictionat pentru 45 de zile.”, potrivit unui comunicat de presa al Primariei SectoruluI 4.

In plus, conform sursei citate, cele doua benzi de circulatie de iesire din Bucuresti vor fi inchise. Traficul va fi restrictionat pe o lungime de 500 de metri intre sediile companiilor Toyota si CanPack.

Noua statie de metrou care se va intinde pe o lungime de 1,6 kilometri va fi construita intre statia Berceni, actualul capat de linie al magistralei 2 de metrou si Soseaua de Centura. Cu o suprafata desfasurata de 15.100 mp, statia va fi una supraterana, insemnand o cladire cu subsol, parter si doua etaje si va avea sase zone pietonale, doua dintre acestea vor fi situate pe partea opusa a soselei Berceni, fiind asigurata legatura printr-un pasaj pietonal subteran.”, mai anunta primaria de sector.

De asemenea, in imediata apropiere va fi amenajata o parcare de tip park&ride pentru a fi folosita de toti cei care vor sa ajunga in centrul Capitalei si folosesc ca mijloc de transport metroul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × one =