INFORMAȚII UTILE: Temporar, autobuzele liniei 241 vor circula pe traseu deviat, pe strada Turnu Măgurele

INFORMAȚII UTILE: Temporar, autobuzele liniei 241 vor circula pe traseu deviat

STB anunță că în zilele de miercuri, 10.05.2023 şi joi, 11.05.2023, vor fi instituite restricții de circulație pe Str. Aurel Perşu, pe tronsonul cuprins ȋntre Drumul Binelui şi Drumul Dealul Aluniş, în vederea executării unor lucrări de dezafectare a stâlpilor de iluminat stradal. Având în vedere această măsură, linia de autobuz 241 va funcționa pe un traseu deviat pe sensul de mers spre capătul de linie „Biserica Sfinţii Brȃncoveni”.

Astfel, autobuzele liniei 241 vor circula pe traseul de bază de la terminalul „Cartier Aparătorii Patriei” (pe Şos. Berceni, Bd. Metalurgiei) până la intersecția Bd. Metalurgiei/Drumul Binelui, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. Metalurgiei, Str. Turnu Măgurele, Str. Aurel Perşu, Drumul Dealul Aluniş, Str. Poştalionului, după care va urma traseul de bază.

Circulația autobuzelor nu va fi afectată pe sensul de mers spre terminalul „Cartier Apărătorii Patriei”.

Pe traseul modificat, autobuzele liniei 241 vor efectua opriri în următoarele stații (aferente liniei 220): „Drumul Binelui” (situată pe Bd. Metalurgiei), „Bd. Metalurgiei 29” (situată pe Bd. Metalurgiei) și „Bd. Alexandru Obregia” (situată pe Str. Turnu Măgurele).

În perioada menționată, staţiile de autobuz „Metalurgiei”, „Aurel Perşu” şi „Drumul Gilăului”, de pe sensul de mers spre „Biserica Sfinții Brâncoveni”, vor fi suspendate.

SURSĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × four =