Aviz celor care arunca gunoaie si deseuri de tot felul pe unde apuca. Primaria monteaza camere video!

deseuri

Primaria Sectorului 4 va monta camere video in mai multe zone din sector pentru a identifica mai usor persoanele care, in loc sa apeleze la serviciile de transport de deseuri, le arunca pe unde apuca. Intr-o prima faza, camerele video vor fi montate in zona strazii Pogoanele, unde terenul din proximitate a fost transformat intr-o adevarata gorapa de gunoi. Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul Sectorului 4, Daniel Baluta.

“Montăm camere video în zona străzii Pogoanele, aproape de limita teritorială cu comuna Jilava.

În acest fel, vom reuși să identificăm mai ușor pe cei care de-a lungul timpului și-au făcut obicei din a arunca deșeuri de tot felul pe terenurile din apropiere, încălcând nu doar legea, ci si normele bunului simț.”, spune primarul.

De asemenea, administratia locala anunta si intensificarea controalelor in acesta zona, prin intermediul Politiei Locale.

Tot primarul anunta ca lucratorii primariei si ai firmei de salubrizare au curatat si igienizat terenul din zona strazii Pogoanele, devenit groapa de gunoi din cauza celor care au aruncat aici tone de deseuri de tot felul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 14 =