Bărbat din Sectorul 4, reținut de polițiștii Capitalei pentru viol

Sectorul 4

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București anunță că la data de 6 iulie 2024 poliţişti din cadrul  Secţiei 26 Poliţie au reţinut un bărbat în vârstă de 47 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol.

Potrivit comunicatului de presă, la data menţionată, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, în vârstă de 18 ani, care este cunoscută cu probleme de sănătate. Ulterior, în urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată.

Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada când persoana vătămată era minoră, concubinul femeii, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, precum şi de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.

În cursul zilei de 6 iulie 2024, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 19 =