Barbat banuit ca a furat o masina din Sectorul 4, retinut de politisti

barbat

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut, ieri – 5 iunie, un barbat, in varsta de 37 de ani, banuit de savarsirea infractiunilor de furt, furt de folosinta si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

Cu o zi inainte, politistii Serviciului Furturi de Autovehicule au fost sesizati de catre un barbat cu privire la faptul ca in noaptea de 3 iunie persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, parcat pe o strada din sectorul 4.

In urma investigatiilor desfasurate a fost identificat un barbat, in sarcina caruia a fost retinuta savarsirea infractiunii reclamate, stabilindu-se ca acesta ar fi sustras autoturismul in cauza si l-ar fi abandonat pe o strada din sectorul 2, dupa ce ar fi sustras din interior mai multe scule electrice si 60 de kg de miere de albine, prejudiciul total creat fiind estimat la 13.000 de lei.

In cursul zilei de ieri cel in cauza a fost depistat si condus pentru audieri la sediul subunitatii, autoturismul si mare parte dintre bunurile sustrase fiind recuperate, inclusiv o cantitate din mierea de albine si restituite persoanei in drept.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8 − two =