Batai si scandaluri in Berceni si Aparatorii Patriei. A fost nevoie de interventia politiei!

Berceni

Patru persoane au fost duse la secție pentru a fi audiate, dupa ce s-au luat la bataie azi-noapte, pe Aleea Nehoiu din Sectorul 4. De asemenea, un alt incident s-a petrecut, tot ieri seara, in Berceni, cand un individ aflat sub influenta drogurilor, a lovit un politist.

Scandalul din  zona Nehoiu, binecunoscuta, de altfel, pentru incidentele de acest fel, a pornit de la “o datorie”.

Politistii au fost chemati sa intervina dupa ce mai multe persoane, aflate in stare de ebrietate, au inceput sa-si imparta pumni si picioare, din spusele martorilor.

Nimeni nu a fost ranit insa cei patru barbati au fost dusi la audieri, iar politistii au deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare a linistii si ordinii publice.”, informeaza RomaniaTV.

Cel de-al doilea scandal a avut loc undeva in Berceni.

Un individ aflat, se pare, sub influenta substantelor interzise, a atacat si lovit un politist care incerca sa il legitimeze.

Imediat dupa incident, colegii politistului au intervenit si l-am imobilizat pe scandalagiu care a fost ulterior transportat cu ambulanta la spitalul Obregia.

Politistii au intocmit in acest caz un dosar penal pentru ultraj.

UPDATE:

DGPMB: “La data de 4 iulie, în jurul orei 23,00, prin apel 112 s-a reclamat faptul că pe o stradă din sectorul 4 un bărbat loveşte autoturismele parcate. Poliţişti din cadrul Secţiei 26 au depistat persoana în cauză, care lovise două autoturisme parcate, provocând distrugeri la nivelul ştergătoarelor şi oglinzilor”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis luni AGERPRES. Întrucât bărbatul a devenit agresiv şi a lovit un poliţist, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost identificat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

thirteen + seven =