Ploaia și vântul au făcut iar probleme în București: 11 copaci prăbușiți, inundații în Tineretului, trafic greoi

Tineretului

Ploaia puternică și vântul au produs pagube în Capitala, noaptea trecută. Pompierii bucuresteni au intevenit la 12 situații de urgență cauzate de vreme rea. Este vorba despre 11 copaci prăbușiți, dintre care 7 pe autoturisme și patru pe carosabil, și o situație legată de acumularea de apă în cartierul Tineretului, care a generat blocarea în trafic a vehiculelor STB.

Potrivit unei informări ISUBIF (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov), pompierii au acţionat pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe autoturisme pe Aleea Ucea, Strada Mărgelelor, Strada Huedin, Calea Griviţei, Strada Mohorului şi Strada Gruiu Argeşului. Pe Bulevardul Tineretului s-a acumulat apă pe carosabil, iar trei autoturisme au fost blocate. Două dintre acestea au fost extrase de către pompieri.

De asemenea, mai multe troleibuze aflate în trafic pe B-dul Tineretului au fost nevoiete să staționeze mai mult timp din cauza nivelului foarte crescut al apei acumulate din cauza ploii și, evident, a canalizării incapabile să preia debitul.

În același timp, autobuzele liniilor 313, 381 și 673 au circulat deviat în această dimineață din cauza acumulărilor de apă de pe Bd.Tineretului prin Calea Văcărești, Șos. Mihai Bravu, Bd. Gheorghe Șincai, potrivit Antena 3.

Nu în ultimul rând, mai multe tramvaie au fost blocate și pe Podul Mihai Bravu din cauza apei acumulate pe linia de tramvai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 4 =