Campanie de informare si masuri de prevenire a gripei si coronavirusului, in gradinitele, scolile si liceele din Sectorul 4

gradinite

Primaria Sectorului 4 anunta ca, incepand de luni, va extinde campania de informare privind modalitatile de protectie impotriva gripei si a noului coronavirus in toate gradinitele, scolile si liceele din sectorul 4. Campania va fi desfasurata de catre angajatii Directiei de Administrare a Unitatilor de Invatamant din Sectorul 4 (D.A.U.I.), dupa cum se arata intr-un comunicat de presa.

“Pentru o informare corecta, angajati ai D.A.U.I. vor distribui copiilor si cadrelor didactice brosuri ce contin informatii legate de modalitatea de prevenire si raspandire a infectiilor gripale, inclusiv a celor cu noul tip de coronavirus. Actiunea va beneficia de sprijinul consiliilor de administratie din scoli si licee”, potrivit comunicatului de presa al primariei de sector.

“In paralel, toate cele 57 de unitati de invatamant din Sectorul 4 primesc sapun antibacterian si hartie igienica, astfel incat toti elevii si cadrele didactice sa poata avea acces la norme de igiena personala de baza, recomandate – ca prima masura de preventie – de Ministerul Sanatatii si de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Pentru prevenirea imbolnavirilor, Primaria Sectorului 4, prin D.A.U.I, a alocat, inca din ianuarie, 58.500 de lei pentru achizitia a 6.000 de recipiente cu sapun lichid antibacterian, de cate 500 ml, si a 46.000 de role de hartie igienica. Toate aceste materiale sunt distribuite gradinitelor, scolilor si liceelor din Sectorul 4.”

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 1 =