Cand se deschide Targul de Craciun al Bucurestiului 2019

Targul de Craciun al Bucurestiului

Targul de Craciun al Bucurestiului 2019 va fi inaugurat la sfarsitul lunii noiembrie, evenimentul urmand sa se desfasoare pe parcursul unei luni intregi in Piata Constitutiei, ca si anul trecut.

Mai exact, Targul de Craciun al Bucurestiului editia 2019 isi va deschide portile in data de 28 noiembrie si va dura pana pe 26 decembrie, a doua zi de Craciun.

Programul zilnic este intre orele 10:00 si 22:00, iar festivalul va include o  zona gastronomica, un targ de mestesuguri si produse traditionale romanesti, casa lui Mos Craciun, patinoar, carusel, concerte si spectacole traditionale romanesti, campania umanitara si “surprize pentru toata familia”, dupa cum informeaza organizatorii pe pagina oficiala a evenimentului.

Au inceput deja pregatirile evenimentului

Momentan, programul detaliat pentru Targul de Craciun al Bucurestiului, respectiv evenimentele precum concerte si spectacole, nu a fost anuntat oficial, insa cei intertesati pot vizita pagina oficiala a festivalului unde vor fi publicate, probabil in curand, toate aceste informatii: clic AICI.

Oricum, pregatirile pentru targ au inceput deja, organizatorii montand deja bradul inalt de 30 de metri si casa lui Mos Craciun, unde copiii vor putea sa ii spuna mosului ce cadouri asteapta in acest an.

SURSA

CITESTE SI: Bucurestiul, la 560 de ani de atestare. Concerte, video mapping si alte evenimente in acest weekend

1 Comment

  1. Pletea Ioana

    noiembrie 18, 2019 at 5:15 pm

    Păcat ca nu organizați si o parcare decentă sau nu găsiți o altă locatie cu parcare. Mama are peste 80 de ani, isi doreste sa vada târgul dar nu am cum sa o duc cat mai aproape.
    .Anul trecut am mers cu masina pana in apropiere dar nu am avut unde sa o las…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 5 =