Cat va costa organizarea Targului de Craciun din acest an

Targul de Craciun

Primaria Capitalei va cheltui pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, in perioada 1 decembrie – 27 decembrie 2017,  aproximativ 1,5 milioane de lei, scrie Hotnews, citand anunturile de atribuire publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Suma pe care Primaria Capitalei o va cheltui pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei include transport tur/retur, montare/demontare casute mestesugari, realizare brad decorativ cu structura metalica, decorare brad, realizare porti intrare, realizare casuta Mos Craciun, sigla luminoasa Casuta Mosului, decoratiuni de sezon, dupa cum afirma Hotnews.

Pe langa acestea, PMB va inchiria un carusel si un chiar si un patinoar, ambele costand Municipalitatea in jur de 12.500 de lei, si va plati (ramane de vazut cat) pentru organizarea concertelor care se vor desfasura in cadrul Targului de Craciun.

CITESTE SI: Cati bani dau romanii pe cadourile de Craciun – Sau atunci cand statistica se contrazice cu realitatea

Suma de 1,5 milioane de lei este mult mai mica decat cea cheltuita anul trecut pentru organizarea targului de sezon si care s-a ridicat la 7,2 miloane lei.

Sursa Hotnews

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 − nine =