Ce au decis autoritatile in legatura cu ridicarea masinilor parcate neregulamentar

ridicarea masinilor

Cum ramane cu masinile parcate ilegal? Asa cum s-a stabilit… sau parca nu s-a stabilit nimic deocamdata. La cea mai recenta intalnire dintre Dincu si Asociatia Municipiilor din Romania s-a stabilit ca “procedura de ridicare sa ramana la latitudinea autoritatilor locale”, informeaza Agerpres.

Deocamdata este doar un proiect ce ar putea sa intre in vigoare in aceasta toamna. Din pacate, o varianta nu prea bine pusa la punct. “In acest moment, este in transparenta acest proiect de lege, il introducem in Parlament. Daca nu, putem sa facem si ordonanta de urgenta, vom vedea acest lucru.

Problema este ca acum se afla in transparenta si cand se va termina perioada legala de transparenta vom stabili exact. In aceasta toamna, sper foarte repede, sa putem trece aceasta reglementare care este importanta, face ca orasele sa fie spatii mai usor de circulat”, a declarat Dincu. Noi nu am inteles nimic din aceasta declaratie si ar fi fost mult mai simplu sa ne spuna ceva concret.

Fiecare autoritate locala va functiona ca un fel de stat in stat in ceea ce priveste aceasta problema. Cu alte cuvinte intr-o regiune masinile vor fi ridicate, iar in alta nu. Suntem curiosi cum vor fi semnalizate diferentele si ce masuri va lua Primaria Sectorului 4, avand in vedere problema lipsei locurilor de parcare cu care ne confruntam.

1 Comment

  1. ionut

    iulie 26, 2016 at 2:31 pm

    Am ascultat declaratia domnului Dancu de cateva ori dar tot nu am inteles nimic din aceasta declaratie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen − 9 =