Ce risca cei care trec prin pasajul parcarii de la Piata Progresul si cum arata o casa “bantuita” din Sectorul 4

Piata Progresul

Astazi, despre “darapanaturile din Sectorul 4”: despre o lampa din gangul de trecere pe sub parcarea supraterana – Piata Progresul care sta sa cada in capul cuiva si despre o casa parasita de pe strada Tarnava Mica care a devenit loc de pelerinaj pentru drogati si oamenii strazii.

Stiti deja ca multe lucrari din Bucuresti, inclusiv din Sectorul 4 (ca sa nu spunem mai ales din Sectorul 4), sunt facute de mantuiala. Recent publicam imagini de la cititori in care se vedea foarte clar in ce hal se prezinta pasajul pietonal de la Piata Sudului la doar cateva luni de zile de la inaugurarea lucrarii – DETALII AICI, in cazul in care ati ratat subiectul. Din pacate situatia se tot repeta, iar acum nu vorbim despre lucrari noi neaparat, ci despre cum sunt intretinute anumite obiective din sectorul 4. Cazul de fata, Piata Progresul, gangul de sub parcarea supraterana (in dreptul statiei de tramvai), unde o lampa de iluminat atarna amenintator, iar trecatorii se pot pomeni oricand cu obiectul in cap. Dar, nimeni nu se sesizeaza, pentru ca de intretinerea acestor spatii probabil ca nu se ocupa nimeni. Asta, bineinteles, pana la un accident care, de obicei, ii mai scutura din adormirea si nepasare pe cei (i)responsabili.

Imaginea de mai jos, cu lampa care atarna din tavanul gangului, ne-a fost trimisa de catre cititorului nostru Octavian:

O alta situatie de care administratia locala ar trebui sa se ocupe, mai ales ca Politia Locala Sector 4 se lauda pe facebook cu amenzile pe care le-a dat in ultima perioada inclusiv proprietarilor care si-au lasat terenurile de izbeliste, ne-a fost sesizta de catre R.A. si se refera la o casa parasita de pe strada Tarnava Mica (colt cu Vatra Dornei). Cititorul nostru spune ca aceasta casa este parasita inca din anii ’90 si ca de atunci si pana acum oamenii strazii au transformat-o intr-un adevarat loc de pelerinaj: “Asa arata o casa din sectorul 4. Nu stiu care este situatia juridica, insa este parasita dupa anii 90. Acolo functionau cabinete medicale individuale. Ideea e ca, dincolo de mizerie, locul este un veritabil loc de pelerinaj pentru tot soiul de oameni, de la drogati la cei care doar isi fac nevoile. Si asta pentru ca nimeni nu isi asuma sa sudeze o poarta sau un gard“.

Iata cateva imagini cu casa parasita de pe strada Tarnava Mica, nu inainte de a spera ca autoritatile locale vor interveni pentru a igieniza locul:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twelve + three =